Főszezon belföldi turisztikai kiállítás és szállásbörze

Falu a város szívében

Szezon után Főszezon? Miért is ne! Magyarország csodaszép tájai, színvonalas szálláshelyei, az élményfürdők, a kalandparkok és a fesztiválok egész évben remek kikapcsolódást nyújtanak. Ezt a sokszínű palettát ismerheti meg a közönség az idén szeptemberben immár ötödik alkalommal.

Jubileumi kiállításunkat terveink szerint új, különleges helyszínen, Budapesten az Andrássy úton rendezzük meg. Ezen a hétvégén a Főszezon belföldi turisztikai és szabadidő-kiállítás az európai mobilitási hét és autómentes nap, valamint az Évadnyitó Színházi Fesztivállal karöltve benépesíti az Andrássy utat teljes hosszában, a Hősök terétől a Deák térig.
Kiállításunk – híven a „Falu a város szívében” szlogenjéhez – varázslatos vidéki hangulatot teremtve színes programokkal csábítja a látogatókat. Bizton állítjuk, hogy a színes programok, koncertek és látnivalók feledhetetlenné teszik majd szeptember harmadik hétvégéjét. Az elmúlt évek során az Andrássy úti rendezvény egyre sikeresebbé vált. 2009-ben már csaknem 300 000 látogató volt kíváncsi a gazdag programsorozatra, amely ezzel Budapest második legnagyobb szabadtéri rendezvényévé nőtte ki magát.
Akik a természetbe vagy hétvégi kényeztetésre vágynak, mind nagyobb számban keresik fel a hazai tájakat, szállodákat, panziókat. Az először 2007-ben megrendezett Főszezon kiállítás a belföldi turizmus meghatározó fórumává vált, s bebizonyította partnereink számára, hogy megkönnyíti az eddig kevésbé kihasznált időszakok értékesítését.

Tartsanak velünk 2012. szeptember 22-én és 23-án!
Legyen egész évben Főszezon!

A 2012-es VI. Főszezon belföldi turisztikai és szabadidő-kiállítással kapcsolatos kiállítói és látogatói információkat megtalálhatják honlapunkon, amelyet folyamatosan frissítünk.

Feszt-House Kft. | 1143 Budapest, Hungária krt. 83. |