„Anya, apa, mehetünk csúszni?” Olyan szállodát szeretnél, ahol az egész család megérdemli a pénzét? Van valami az Ön számára – ajánlásaink az Ön számára 4 legjobb aquapark szálloda családok számára. Itt garantáltan nem fog unatkozni!

LAST MINUTE AKCIÓ: A gyerekek 199 €-tól utazhatnak kiválasztott TUI MAGIC LIFE klubokba. 2023. június 5-ig foglalható

> Fedezze fel a kiválasztott TUI MAGIC LIFE klubokat most!

Grecotel Olympia Riviera & Aquapark | Griechenland

Egy kis nyugalmat és nyugalmat keres családi nyaralásához? luxushanem sokat is Szórakozás gyermekeinek? A Grecotel La Riviera és Aqua Park neked készült! 20.000 m² Aquapark arra vár, hogy feldobja az adrenalint. Lélegzetelállító csúszdákkal, csúszdákkal, vízi tornyokkal, 100 vízi elemmel és vízeséssel várja a kicsiket és nagyokat. A vadonatúj megavízi park valójában a legnagyobb egy görög üdülőhelyen. Németül beszélőknek gyermekfelügyelet és Kinderanimáció természetesen gondoskodnak róla.

Tipp: Ha pedig anya és apa egy kis kikapcsolódásra vágyik, a kitűnő meghívja Önt Spa terület és nagyszerű éttermek a nap zárásaként.

TUI Grecotel Olympia Riviera Aquapark

A TUI Grecotel Olympia Riviera külső képe

SplashWorld Aqualand Resort | Korfu

Vízi menet! A SplashWorld Aqualand Resort a fővárostól nem messze található Korfun nemcsak hatalmas aquapark található, hanem ajánlatok is a világ harmadik legnagyobb hullámmedencéje! 2,2 méteres hullámokkal és különböző diák Az adrenalin és a szórakozás garantált. A szálloda is kínál Kinderanimáció és Mini-Disc a kicsik számára.

Tipp: Van egy a felnőttek számára nagy medenceterület, Wellnessegy Outdoor-Poolbar, Showkochen, Élő zene és még sok más – tökéletes a mindennapi életből való meneküléshez.

SplashWorld Aqualand Resort szállás

Titanic Palace | Egyiptom

Huh! Im Titanic palota A víz szerelmesei megérik a pénzüket Hurghadában. A szálloda aquaparkja összesen 16 (!) különböző vízicsúszdák, amelyek közül az egyik különösen akciódús U-alakú. A szálloda is lenyűgöz egyet Hullámmedence A legkisebbeket pedig gyermekmedence várja kalózhajó.

Tipp: Természetesen Egyiptomban kötelező a sznorkelezés. A strandhoz közeli szálloda tökéletes kiindulópont. Van egy a szülők számára is Fürdőszoba valamint különféle éttermek és bárok.

TUI Titanic Palace csúszda

TUI Titanic Palace medence

VÍZVARÁZSÚ ÉLET | Tunézia

Friccs-fröccs! A népszerűben TUI MAGIC LIFE Africana Tunéziában egy családi medence három csúszdával várja Önt. A klub kizárólag a családokat célozza meg, és… Szórakozás négy korosztály számára (3-6 év, 7-9 év, 10-12 év, 13-16 év). Olyan műveletek, mint meghal Kalóz kincsvadászat és a Szuperhősök napja repüljön el a nap, és családi szórakozás biliárdjátékokkal, Family Fit & Fun és sokkal több garantált.

A tinédzserek számára is sok a kínálat itt: a Teens Night valamivel kapcsolatban Teens Holi Fesztivál ig DJ Workshop. És beim Kids Check-In a gyerekeid már megteszik kis meglepetéssel üdvözölték. Egy mondat, amit biztosan nem fogsz hallani a gyerekeidtől: „Unatkozom.”

És mit csinálsz, ha a gyerekeid túl elfoglaltak? 😉 Mindegy, hogy akcióra vagy kikapcsolódásra vágysz: a TUI MAGIC LIFE Africana-nál megtalálod változatos sportágak vízi sportok, golf, tenisz, futball és fitnesz tanfolyamok, mint a ZUMBA®, abs-legs-butt, aerobik, pilates és még sok más. Este aggódj Műsorok, Mottó-Partik, Élő zene és a Szabadtéri Kino a tökéletes befejezésért.

TUI MAGIC LIFE Africana diák

TUI MAGIC LIFE Africana Pool

Még több nagyszerű szállodát találhat aquaparkkal itt. A választék óriási – legyen szó Spanyolországról, Görögországról, Egyiptomról, Portugáliáról, Horvátországról vagy Törökországról. Sok szálloda jelenleg kedvezményes megtakarítási áron érhető el. Szóval menjünk – semmi sem áll az útjában egy nyüzsgő nyári vakációnak fantasztikus csúszdás szállodákkal.